Lichtbronnen hoeven niet duur te zijn

gloeilamp-led_klein

Huishoudens en bedrijven kunnen niet zonder ze. Van klein tot groot, voor elk vertrek, voor binnen- of buitengebruik. Overal zien we het gebruik van lichtbronnen. En pas als ze het niet meer doen, mist u de werking er van.

Dat is ook het moment wanneer u lichtbronnen het meest nodig hebt. Deze moeten dan ook het liefst zo spoedig mogelijk worden geleverd. Gelukkig kunt u tegenwoordig vanaf de bank eenvoudig uw lichtbronnen online bestellen.

Bij Licht-actie.nl kunt u diverse soorten lampen online kopen. De webshop biedt duidelijke en overzichtelijke informatie per product en productcategorie. Dit maakt het eenvoudig om een juiste lichtbron te kiezen. Als u lampen online bestelt voor een orderbedrag van minimaal € 100,-, betaalt u geen verzendkosten! Licht-actie zorgt er vervolgens voor dat de lampen die u online gekocht heeft, snel aan u geleverd worden.

Groot assortiment Philips lampen

Bij Licht-actie vindt u de goedkoopste en het meest complete assortiment Philips lampen in Nederland. Via de uitgebreide webshop kunt u eenvoudig Philips lampen kopen. De meest verkochte producten zijn bij Licht-actie altijd op voorraad. Ons enorme assortiment aan Philips lampen bestaat onder andere uit:

De webshop biedt daarmee zowel voor huishoudens als voor bedrijven de uitstekende oplossing wanneer u zonder verlichting komt te zitten.

De goedkoopste lichtbronnen site

Door de scherpe visie, sterk inkoopbeleid en grote voorraad, kan Licht-actie snel leveren door heel Europa. Wilt u Philips lampen kopen? Betaal dan niet te veel. Bij Licht-actie hoeft u niet meer te betalen voor Philips lampen dan nodig. Zij zijn de goedkoopste lichtbronnen site in Nederland. Sterker nog. Wilt u Philips lampen online kopen bij Licht-actie, maar zijn ze elders online goedkoper? Dan passen wij de prijs aan! Optimale service met de laagste prijzen voor Philips verlichting.

Welk type lichtbron hebt u nodig?

Bij het kiezen van de juiste lichtbron is het belangrijk te letten op een aantal punten. Zorg ervoor dat de te vervangen lichtbron dezelfde lampvoet en afmetingen heeft als de bestaande lichtbron. Dit is met name belangrijk als u passende LED oplossing zoekt. Bij CDM lampen, TL lampen en PL lampen is het van belang dat u hetzelfde wattage neemt als uw huidige lichtbron. De lichtkleur van de lichtbron kunt u vrij kiezen. Mocht u uw lichtbron niet kunnen vinden, dan kunt u uiteraard de klantenservice raadplegen. Zij staat voor u klaar bij het kiezen van de juiste lichtbron!


Ons assortiment

_LED_FILA_OVERVIEW_BOX

Dagaanbieding

Alle Dagaanbieding
LED lampen

LED lampen

Alle LED lampen
PL lampen

PL Lampen

Alle PL Lampen
TL Lampen

TL Lampen

Alle TL Lampen
Philips CDM-T Elite 35W 930 G12 3700Lm

Compacte Gasontladingslampen

Alle Compacte Gasontladingslampen
Halogeenlampen

Halogeenlampen

Alle Halogeenlampen
Verlichting armaturen

Armaturen

Alle Armaturen
Transformator_WOLF_70VA

Toebehoren

Alle Toebehoren