Compacte Gasontladingslampen

Philips CDM-T Elite 35W 930 G12 3700Lm

Compacte gasontladingslampen van Philips zijn zeer energiezuinig, geven veel licht en hebben een compact formaat. Licht-actie heeft een ruim assortiment compacte gasontladingslampen van Philips, zoals MASTERColour CDM lampen en SDW lampen. Philips MASTERColour CDM lampen en SDW lampen bestelt u eenvoudig online bij Licht-actie.nl!

Philips CDM-T Elite 35W 930 G12 3700Lm

Philips MASTERColour CDM

Alle producten
Philips SDW-T 35W 825 PG12-11300Lm

Philips MASTER SDW lampen

Alle producten

Compacte gasontladingslampen van Philips, enorm energiezuinig!

Compacte gasontladingslampen hebben veel voordelen. De lampen hebben namelijk weinig ruimte nodig, geven veel licht af en zijn zeer energiezuinig. Compacte gasontladingslampen kunnen in vele gebieden worden toegepast:

  • MASTERColour CDM lampen zijn uitermate geschikt voor toepassing in winkels vanwege hun uitstekende kleurweergave en lumenbehoud (lichtsterkte).
  • SDW lampen zijn speciaal ontwikkeld voor verlichting van etenswaren zoals groenten, fruit en brood. Ook geschikt voor het verlichten van bloemen.
  • Voor het uitlichten van monumenten en reclameborden zijn MHN-TD lampen zeer geschikt.

Door de hoge lichtopbrengst, optimale kleurstabiliteit gedurende de gehele levensduur en sprankelend lichteffect zijn deze compacte Philips gasontladingslampen ideaal voor toepassing in winkels.

De verschillende soorten compacte gasontladingslampen

Bij compacte gasontladingslampen kan een onderscheid worden gemaakt tussen natriumlampen, metaalhalogeenlampen en keramieklampen. Het verschil zit in het gas dat gebruikt wordt in de lamp. Elk gas heeft haar eigen kenmerken. Licht-actie heeft veel verschillende soorten compacte gasontladingslampen in het assortiment. Vaak is aan de vorm van het lampvoetje al snel te zien wat voor soort lamp u heeft.