Conventionele VSA outlet

Conventioneel-VSA-35W

Licht-actie.nl biedt u diverse soorten voorschakelapparaten. In ons assortiment vindt u zowel conventionele als ook elektronische voorschakelapparaten. Daarnaast hebben wij ook nog transformatoren voor halogeen en LED verlichting.

Nr. Productnaam Prijs per stuk Aantal
043350 Conventioneel VSA CDM 35W € 15,00
043240 Conventioneel VSA CDM 150W € 16,00

Wanneer is uw voorschakelapparaat defect?

Uw voorschakelapparaat is aan vervanging toe wanneer, na plaatsing van nieuwe gasontladingslampen, blijkt dat de nieuwe lampen niet werken. In dit geval is uw voorschakelapparaat defect.

Conventionele en elektronische voorschakelapparaten

Tot ons assortiment behoren zowel conventionele als elektronische voorschakelapparaten. Elektronische voorschakelapparaten kunnen worden onderverdeeld in:

  • VSA's waarbij de lamp niet regelbaar/dimbaar is
  • VSA's waarbij de lamp wel regelbaar/dimbaar is

De niet regelbare/dimbare voorschakelapparaten worden aangeduid als 'PrimaVision' (PV). De regelbare/dimbare voorschakelapparaten worden aangeduid als 'DynaVision' (DV) en 'LumiStep'.

Voordelen van een elektronisch voorschakelapparaat zijn dat de lamp sneller opstart en langer meegaat. Een elektronisch voorschakelapparaat verbruikt tevens minder stroom dan een conventioneel voorschakelapparaat.

Mocht u willen overstappen van een conventioneel naar een elektronisch VSA dan dient u uw elektronisch schema aan te passen, zoals het weghalen van de condensator.