Halogeenspots

Halogeenspots

Licht-actie is het goedkoopste adres voor goede lampen en halogeenspots. Als u in een keer veel lampen of halogeenspots koopt krijgt u bij ons partijkorting. En voor bestellingen van meer dan 100 euro hoeft u geen bezorgkosten te betalen. Dat bespaart u veel geld!

Halogeenspot-10-vast

Halogeenspot inbouw (vast)

Alle producten
Halogeenspot-15-kantelbaar

Halogeenspot inbouw (kantelbaar)

Alle producten

Halogeenspots bij Licht-actie.nl

Op deze pagina vindt u alle Halogeenspots die Licht-actie in het assortiment heeft. Onze Halogeenspots zijn van ons huismerk.
 

Wat zijn halogeenlampen?

Halogeenlampen werken hetzelfde als gloeilampen, alleen zijn ze deels gevuld met halogeen gassen, waardoor ze duurzamer en langer branden. Ze geven ook min of meer hetzelfde vertrouwde licht dat de gloeilamp altijd gaf. Daarom zijn deze lampen vrij populair, hoewel er tegenwoordig energiezuinigere alternatieven bestaan zoals de LED-lamp en spaarlamp.

Halogeenlampen kunt u plaatsen in halogeenspots. Deze zijn speciaal aangepast voor het type lamp dat u wilt kopen. Heeft u een speciaal type lamp op het oog? Dan moet u dus opletten dat u de juiste halogeenspot koopt waar deze lamp inpast. Bekijk hier ons aanbod aan halogeenlampen!

Al onze halogeenspots zijn bedoeld voor inbouw. Ze zijn dus netjes weggewerkt in het plafond, zodat ze niet te zeer opvallen. Ze zorgen enkel voor een fraaie verlichting. Daarom worden deze lampen vooral in huiselijke sferen gebruikt. U vindt ze in keukens, woonkamers, slaapkamers. Halogeenspots worden echter ook gebruikt in ruimtes binnen bedrijven of kantoren, denk hierbij aan kantoorruimtes, vergaderzalen en gangen.
 

Waarom halogeenspots kopen bij Licht-actie.nl?

Licht-actie is het goedkoopste adres voor goede lampen. Als u in een keer veel lampen koopt krijgt u bij ons partijkorting. En voor bestellingen van meer dan 100 euro hoeft u geen bezorgkosten te betalen. Dat bespaart u veel geld!
 

Kies de juiste lamp

Het kiezen van een lamp is het vinden van een goede balans tussen de duurzaamheid van de verlichting en de sfeer die de verlichting opwekt. Halogeenspots geven gezellig licht, maar zijn niet energiezuinig en duurzaam. Halogeenspots kunnen daarom het beste worden toegepast in ruimtes die veel gebruikt worden. In andere ruimtes volstaan waarschijnlijk PL downlights, LED downlights of TL-verlichting