MASTER LEDspot LV AR111

Led AR111

LED lichtbronnen uit de MASTER LEDspot LV AR111 serie vindt u op Licht-actie.nl tegen de laagste prijzen! Daarbij hebben wij ook interessante staffelkortingen.

Led AR111

MASTER LEDspot LV AR111 11-50W ( CRI90 )

Alle producten
Led AR111

MASTER LEDspot LV AR111 14,8-75W ( CRI90 )

Alle producten
Led AR111

MASTER LEDspot LV AR111 20-100W ( CRI90 )

Alle producten

Verschillende typen MASTER LEDspot LV AR111 Lampen

Licht-actie biedt u het gehele assortiment van de MASTER LEDspot LV AR111 serie:

De perfecte halogeenvervangers: LED Lampen

LED lampen zijn er in veel variaties. Let bij het aanschaffen op de volgende zaken:

  • Lampvoet: Dit is leidend is de keuze voor de juiste LED lamp. Kijk altijd eerst welke lampvoet uw oude lamp heeft
  • Vervangingswattage: Kijk goed hoeveel Watt uw oude lamp was, door het juiste wattage LED lamp te kopen heeft u exact dezelfde hoeveelheid licht.
  • Lichtkleur: Voor thuisgebruik kiest u voor kleur 827 (zeer warm wit). Gebruikt u de LED lampen in uw winkel of kantoor, kies dan voor kleur 830 (warm wit). Wilt u helder wit licht? Dan kiest u voor kleur 840 (koel wit).
  • Gradenbundel: Als u halogeenlampen vervangt door LED heeft u te maken met een gradenbundel. Brede gradenbundels worden het meeste gebruikt (30D of meer). Wilt u een specifiek object aanlichten? Kies dan voor een kleinere gradenbundel.

Garantie op LED lampen

Fabrikanten garanderen zeer lange levensduren voor LED lampen. Hierbij is het voor u als klant erg belangrijk op de garantie te letten. De garantie op de Philips MASTER LED lampen is maar liefst 3 jaar, op Philips CorePro LED krijgt u een jaar garantie. Een LED lamp gaat over het algemeen veel langer mee dat de garantietermijn, dit heeft te maken met de digitale techniek die in deze lampen verwerkt is.