Over Licht-actie.nl

Licht-actie.nl & Stocklot lighting

Het hoofdkantoor van Licht-actie.nl is gevestigd in Venlo en het magazijn is achter het hoofdkantoor gelegen. Dit resulteert in zeer korte communicatielijnen waardoor er een snelle levering kan plaatsvinden door heel Europa. Ook speelt onze centrale ligging, dichtbij de Duitse en Belgische grens, hierbij een grote rol.

Licht-actie.nl & Philips lampen - tegen de laagste prijzen!

Licht-actie.nl biedt een enorm assortiment aan Philips lampen aan. Denk hierbij aan LED lampen, TL lampen, compacte gasontladingslampen, spaarlampen en halogeenlampen.

Al deze Philips lampen worden u tegen de laagste prijs aangeboden! Dit wordt mogelijk gemaakt door de markt nauwkeurig in de gaten te houden en door een sterk inkoopbeleid. Indien u toch een goedkoper aanbod vindt, neem dan gerust contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Gespecialiseerd in verlichting en projectverlichting

Licht-actie.nl is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in verlichting en projectverlichting. Dankzij deze kennis kunnen wij onze klanten van een uitgebreide service en het juiste (verlichtings-) advies voorzien.

Het team van Licht-actie.nl

Wij staan voor u klaar om u te adviseren bij het kiezen van de juiste lamp. Wij helpen u graag bij eventuele vragen waarbij u een uitgebreid persoonlijk advies kunt verwachten.

Licht-actie.nl is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00: 088-54 24 888. Wij staan u direct te woord. Of u stuurt een e-mail naar info@licht-actie.nl. Tijdens kantooruren wordt uw e-mail dezelfde dag nog beantwoord!


Ons assortiment

_LED_FILA_OVERVIEW_BOX

Dagaanbieding

Alle Dagaanbieding
LED lampen

LED lampen

Alle LED lampen
PL lampen

PL Lampen

Alle PL Lampen
TL Lampen

TL Lampen

Alle TL Lampen
Philips CDM-T Elite 35W 930 G12 3700Lm

Compacte Gasontladingslampen

Alle Compacte Gasontladingslampen
Halogeenlampen

Halogeenlampen

Alle Halogeenlampen
Verlichting armaturen

Armaturen

Alle Armaturen
Transformator_WOLF_70VA

Toebehoren

Alle Toebehoren