Philips TL-Mini

Philips TL-Mini Super 80 8W 827 288mm Ø 16mm

Philips TL-Mini Super 80 lampen zijn korte, dunne TL lampen met een geringe diameter van 16mm. Deze TL lampen zijn verkrijgbaar in verschillende wattages en lichtkleuren. Philips TL5 lampen bestelt u eenvoudig online bij Licht-actie.nl!

Philips TL-Mini Super 80 8W 827 288mm Ø 16mm

Philips TL-Mini Super 80

Alle producten
Philips-TL-Mini-Standard-Colours

Philips TL-Mini Standard Colours

Alle producten

Philips TL-Mini Super 80 lampen: uitermate geschikt als noodverlichting

Philips TL-Mini Super 80 lampen hebben een geringe diameter van 16mm en een G5 lampvoet. Deze TL-Mini lampen worden voornamelijk toegepast in noodverlichtingsarmaturen. Licht-actie adviseert lampen in noodverlichting áltijd op tijd te vervangen, dit is ook wettelijk verplicht. Als u de mini TL verlichting elke 5.000 branduur vervangt, loopt u bijna geen risico op kapotte buizen!

Het toepassen van TL-Mini Super 80 lampen

Philips TL-Mini wordt vanwege de praktische en geringe afmetingen voornamelijk toegepast in trappenhuizen en flatgebouwen als algemene verlichting of noodverlichting. Ook is deze lamp zeer geschikt als spiegelverlichting, kast- en meubelverlichting.

TL-Mini verlichting in kleur 33-640 en 54-765 (standaardkleuren)

TL-Mini lampen waren vroeger in de kleuren 33-640 en 54-765 verkrijgbaar. De kleurweergave van deze mini TL verlichting is redelijk laag. Dit maakt het licht onaangenaam en onprettig om onder te werken. Om deze reden wordt afgeraden deze buizen te gebruiken in andere toepassingen dan noodverlichting. Noodverlichting is er ter oriëntatie en dan is de kleurweergave van een TL lamp minderbelangrijk.

Mini TL lampen met standaardkleuren kunt u het beste vervangen door TL Mini Super 80 lampen. Deze hebben een betere kleurweergave en zijn één op één vervangbaar!