PL Lampen

PL lampen

Philips PL lampen zijn energiezuinige compacte fluorescentielampen en in vele soorten verkrijgbaar. Wij hebben een ruim assortiment aan PL lampen van Philips, denk hierbij aan PL-S lampen, PL-L lampen, PL-C lampen en PL-T lampen. Philips PL lampen bestelt u eenvoudig online bij Licht-actie.nl!

PL lampen: energiezuinige professionele spaarlampen van Philips

Philips PL lampen zijn energiezuinige compacte fluorescentielapen. Ook wel professionele spaarlampen genoemd. Kenmerkend voor een Philips PL lamp is de lampvoet, deze is een steekfitting met 2 of 4 pinnetjes. PL lampen kun je eenvoudig in de lampfitting steken/klikken.

Philips PL lampen kunt u online bestellen bij Licht-actie. De bestverkochte PL lampen hebben wij altijd op voorraad, zodat u de lampen al binnen 1 werkdag in huis heeft!

Het bepalen van de juiste PL lamp: type, wattage en lampvoet

  • Het bepalen welke Philips PL lamp u nodig heeft is zeer eenvoudig. Hanteer hierbij de onderstaande tips:
  • Op de lampvoet staat vermeld welke PL lamp u nodig heeft. De meest voorkomende lampen zijn: Philips PL-S, Philips PL-L, Philips PL-C. Wij hebben ook Philips PL-T lampen in ons assortiment.
  • Kijk of u een 2 of een 4 pins lampvoet nodig heeft. Deze zijn te herkennen aan het aantal koperen pinnetjes aan de onderzijde van de lamp.
  • Controleer het wattage en de lichtkleur van de lamp. Ook dit staat op de lampvoet vermeld. De lichtkleur is te herkennen aan een 3-cijferig kleurnummer dat begint met een 8.

TIP: Let goed op het wattage van de lamp die u wilt vervangen. U kunt bij PL lampen niet zomaar van wattage veranderen, omdat dit ervoor kan zorgen dat uw Philips lampen niet meer in de lampfitting passen. De lengte van de PL lamp hangt samen met het wattage van de lamp.

Het kopen van PL verlichting

PL verlichting is energiezuinige verlichting en bestaat uit PL lampen en PL downlights. Het is zeer eenvoudig om algemene ruimtes te verlichting met PL verlichting. Stem het wattage van de PL verlichting en het aantal PL lampen af op de gewenste hoeveelheid licht in de ruimte. Ook de lichtkleur van de PL lampen is van belang. Bij PL verlichting in een zakelijke omgeving kiest u voor een PL lamp met kleur 830 (warmwit licht) en in een steriele omgeving kiest u voor een PL lamp met koelwit licht, oftewel kleur 840.

Licht-actie biedt u naast een ruim assortiment aan PL lampen ook PL downlights aan!