PL-T

Philips PL-T 4P 18W 827

Philips MASTER PL-T lampen is de breedste productenreeks ter wereld. Deze lampen zijn verkrijgbaar in verschillende wattages en lichtkleuren. Philips MASTER PL-T lampen bestelt u eenvoudig online bij Licht-actie.nl!

Philips PL-T 4P 18W 827

PL-T 4P

Alle producten
Philips-PL-T-2P

PL-T 2P

Alle producten

Philips MASTER PL-T lampen: de breedste productenreeks ter wereld!

Philips PL-T lampen: de breedste productenreeks ter wereld! Philips PL-T lampen zijn zeer energiezuinige, compacte fluorescentielampen / TL-lampen.

TIP: Net als bij TL-lampen is ook bij PL-lampen de lengte afhankelijk van het wattage van de lamp en kunt u niet zomaar van wattage veranderen. Let daarom goed op het wattage dat u nu in gebruik heeft.

De voordelen van Philips PL-T lampen

  • Optimale lichtprestaties bij een korte of lange werking per inschakeling
  • Substantieel meer licht (circa 15% meer) per lichtpunt dan met andere, soortgelijke vormen
  • Keuze uit meerdere lichtkleuren: 840 (koudwit), 830 (warmwit) of 827 (extra warmwit)
  • Goede kleurweergave (CRI >80)
  • Dimmen tot 10% mogelijk

Het onderscheid tussen Philips PL-T 2P en Philips PL-T 4P

Philips PL-T lampen zijn verkrijgbaar met een 2-pins lampvoet of een 4-pins lampvoet. Deze lampvoeten bevatten dus 2 of 4 koperen pinnetjes aan de onderzijde en de PL-T 2P lamp en PL-T 4P lamp zijn niet onderling uitwisselbaar. Het is daarom van groot belang dat u goed kijkt hoeveel pinnetjes uw PL-T lamp heeft.

Licht-actie heeft Philips PL-T 4P lampen in het assortiment en zijn verkrijgbaar in 18W, 26W, 32W en 42W in de kleuren 827, 830 en 840.