TL armatuur inbouw

Verlichting armaturen

Het TL armatuur inbouw is zeer geschikt voor inbouw in een systeemplafond en heeft vele toepassingsmogelijkheden. Zo wordt de TL armatuur inbouw vaak gebruikt in kantoren, scholen, winkels, supermarkten en bouwmarkten. Licht is op deze plekken enorm belangrijk, aangezien daar veel tijd wordt doorgebracht. Daarnaast zijn de TL armaturen energiezuinig, wat zorgt voor een verlaging van de kosten voor elektriciteit.

Verlichting armaturen

T5 armatuur inbouw

Alle producten

TL armatuur kenmerken

Het TL armatuur inbouw is voorzien van een mat of hoogglans dubbel parabolisch spiegellouver. Doordat het een dubbel parabolisch spiegellouver heeft, straalt het licht meer gebundeld naar beneden. Hierdoor is de TL armatuur ideaal voor plaatsing in een systeemplafond.

Plaatsing van een TL armatuur

Het armatuur wordt geleverd zonder kabels en dient aangesloten te worden met een Wieland netsnoer 2m. Om armaturen te koppelen zijn er diverse Wieland stekkers en fittingen in het assortiment van Licht-actie.nl

Het TL armatuur inbouw is zeer gebruiksvriendelijk. Er hoeft geen installateur aan de pas te komen. Alles wat nodig is vindt u hier bij Licht-actie.nl, waardoor het eenvoudig in een systeemplafond te plaatsen is. Heeft u vragen over deze TL armaturen? Neem dat gerust contact met ons op.