Horeca verlichting

In de horeca is het van belang dat u de juiste sfeer schept voor uw klanten. Efficiënte horeca verlichting kan op verschillende manieren een toegevoegde waarde hebben voor uw hotel, café of restaurant:

  • Decoreer verschillende omgevingen met accentverlichting;
  • Reageer op de behoeften van uw klanten: plezier, ontspanning, informatie;
  • Combineer de functionele doelstellingen en decoratieve effecten van verlichting met elkaar.

Geef uw bar, restaurant of bar- lounge een nieuwe uitstraling

Bezoekers van bars, restaurants of een lounge ruimte hebben vaak uiteenlopende behoeften waar verschillende soorten horeca verlichting voor nodig is. Uw klanten hebben bijvoorbeeld behoefte aan ontspanning, plezier, socializen of het onderhouden van relaties. Om al deze scenario’s goed in te richten in de omgeving moet er onderzocht worden wat uw klanten willen, maar ook wat u zelf wilt bereiken door middel van de horeca verlichting. Het is mogelijk om met horeca verlichting een frisse en stimulerende sfeer te creëren overdag en een meer intieme en ontspannen sfeer in de avond.

Verlichting in zorgcentra & wellness

In zorgcentra, fitness ruimtes en sauna’s is het erg belangrijk dat de bezoekers zich op hun gemak en ontspannen voelen. Verlichting kan hierbij een prominente rol spelen. Denk bijvoorbeeld aan lichtscenario’s die ver terug gedimd kunnen worden voor een intieme sfeer. In massageruimtes, schoonheidsalons, bij kappers en zonnestudio’s uiteraard met de zorg dat er voldoende verlichting is om de taken uit te voeren.

Geef uw conferentiezaal en ontmoetingsplaats de juiste sfeer

Indien uw klanten uw hotel of restaurant bezoeken om professionele redenen, zal de functionaliteit en flexibiliteit van uw verlichting moeten passen bij de behoeften van uw klanten. Functionele en regelbare horeca verlichting kan zorgen voor een uiterst prettige vergaderomgeving en bijdragen aan de kwaliteit van de gesprekken met uw zakenrelatie.

Heeft u naar aanleiding van deze tekst vragen over keukenverlichting of wilt een passend verlichtingsplan voor uw horeca gelegenheid? Neem dan gerust contact met ons op!


Ons assortiment

_LED_FILA_OVERVIEW_BOX

Dagaanbieding

Alle Dagaanbieding
LED lampen

LED lampen

Alle LED lampen
PL lampen

PL Lampen

Alle PL Lampen
TL Lampen

TL Lampen

Alle TL Lampen
Philips CDM-T Elite 35W 930 G12 3700Lm

Compacte Gasontladingslampen

Alle Compacte Gasontladingslampen
Halogeenlampen

Halogeenlampen

Alle Halogeenlampen
Verlichting armaturen

Armaturen

Alle Armaturen
Transformator_WOLF_70VA

Toebehoren

Alle Toebehoren