Industrieverlichting

Een hoge productiviteit hangt voor het grootste deel af van de werknemers. Door de juiste industriële verlichting op de werkplaats kunnen het prestatievermogen, de motivatie en ook het welzijn van de werknemers worden bevorderd – van ploegenwerk in grote industriehallen tot zeer specifieke productieomgevingen. Moderne verlichtingsoplossingen in de industieverlichting helpen om de productie verbeteren, de motivatie te verhogen en om vermoeidheid en dus ook arbeidsongevallen te voorkomen. Daarnaast is het belangrijk om te kiezen voor gecombineerde concepten van dag- en kunstlicht. Deze gecombineerde concepten verhogen de energie-efficiëntie en de duurzaamheid van de industriële verlichting.

Licht-actie bied diverse lichtbronnen die uitermate geschikt zijn om toe te passen in moderne, industriële verlichtingsoplossingen. Denk hierbij aan TL lampen met een extreem lange levensduur, zoals de Philips TL-D Xtreme en de Philips TL-D Xtra. Dankzij de extra beschermende coating is de Philips TL-D Secura is uitermate geschikt om toe te passen in de voedingsmiddelen industrie.

Heeft u naar aanleiding van deze tekst vragen over industrieverlichting of wilt een passend verlichtingsplan voor uw industriehallen of magazijnen? Neem dan gerust contact met ons op!


Ons assortiment

_LED_FILA_OVERVIEW_BOX

Dagaanbieding

Alle Dagaanbieding
LED lampen

LED lampen

Alle LED lampen
PL lampen

PL Lampen

Alle PL Lampen
TL Lampen

TL Lampen

Alle TL Lampen
Philips CDM-T Elite 35W 930 G12 3700Lm

Compacte Gasontladingslampen

Alle Compacte Gasontladingslampen
Halogeenlampen

Halogeenlampen

Alle Halogeenlampen
Verlichting armaturen

Armaturen

Alle Armaturen
Transformator_WOLF_70VA

Toebehoren

Alle Toebehoren