Kantoorverlichting

In moderne kantoorconcepten staat de factor „mens” centraal – en daarmee ook het ontwerp van de ruimte en de kantoorverlichting. Een hoge lichtkwaliteit verhoogt de werkplek- en verblijfskwaliteit, verbetert de motivatie en versterkt de concentratie.

Kantoorverlichting in uw werkomgeving

Kantoorverlichting is niet alleen belangrijk om voldoende licht te creëren om te werken, het draagt ook bij aan de sfeer op de werkvloer.

Visuele taken kunnen optimaal en onverstoord worden uitgevoerd door goede en hoogwaardige verlichting in kantoren. Door met behulp van intelligente lichtsturingen de kleurtemperatuur en of lichtintensiteit van de kantoorverlichting te laten veranderen, wordt ook het biologische ritme van de mens ondersteunt. Tegelijk kan door het gebruik van Innovatieve technologieën en sturingssystemen in kantoorverlichting het energieverbruik sterk worden gereduceerd.

De juiste lichtinval van uw kantoorverlichting is uitermate belangrijk om een rustige werkomgeving te scheppen. U dient niet alleen rekening te houden met kunstmatige kantoorverlichting, maar ook met natuurlijk daglicht.

Welke kantoorverlichting is het meest geschikt?

Op onze Licht-actie webshop vindt u naast inbouwarmaturen voor systeemplafonds, ook de bijbehorende lichtbronnen. Denk hierbij aan TL lampen voor de algemene verlichting en halogeenlampen en LED lampen voor de bureau- en accentverlichting.

De meest gebruikte kantoorverlichting, is TL verlichting. Ook TL verlichting is te verkrijgen in diverse wattages en kleurwarmtes. Het leent zich uitermate goed in grote ruimtes, waardoor het zeer geschikt is voor kantoorverlichting

Heeft u naar aanleiding van deze tekst vragen over kantoorverlichting of wilt een passend verlichtingsplan voor uw kantoor? Neem dan gerust contact met ons op!


Ons assortiment

_LED_FILA_OVERVIEW_BOX

Dagaanbieding

Alle Dagaanbieding
LED lampen

LED lampen

Alle LED lampen
PL lampen

PL Lampen

Alle PL Lampen
TL Lampen

TL Lampen

Alle TL Lampen
Philips CDM-T Elite 35W 930 G12 3700Lm

Compacte Gasontladingslampen

Alle Compacte Gasontladingslampen
Halogeenlampen

Halogeenlampen

Alle Halogeenlampen
Verlichting armaturen

Armaturen

Alle Armaturen
Transformator_WOLF_70VA

Toebehoren

Alle Toebehoren