Keukenverlichting

Op het gebied van keukenverlichting zijn de mogelijkheden eindeloos. Bij keukenverlichting is het van belang dat praktische en sfeervolle verlichtingselementen worden gecombineerd. Het is immers van belang dat u ziet wat u kookt, maar ook dat het er gezellig is voor de hele familie! Ook wordt een keuken meestal voor diverse doeleinden gebruikt: van ontbijten, eten en koken tot aan gezellig tafelen met de hele familie en zelfs voor het maken van huiswerk.

Onderbouw keukenverlichting

Bij het voorbereiden van het (avond-) eten is het van belang dat u goede werkbladverlichting heeft. Diverse lichtbronnen zijn geschikt als keukenverlichting:

  • TL lampen
  • Halogeenlampen
  • LED lampen
  • Spaarlampen

Er zijn speciale TL lampen verkrijgbaar die een geringe diameter hebben en 60 cm lang zijn, zodat ze perfect onder een standaard keukenkastje passen. Kies bij TL lampen bij voorkeur voor de warmere lichtkleuren, deze laten het voedsel er aantrekkelijker uitzien. Deze keukenverlichting kan ook ideaal zijn als sfeer- en achtergrondverlichting vanwege de warmere lichtkleuren.

Halogeenlampen hebben altijd een warme lichtkleur en geven prachtig sprankelend licht. Halogeenspotjes zijn dankzij het gezellig licht ook de ideale sfeermaker onder de keukenverlichting. Verkrijgbaar in een smalle bundel voor gericht licht en een brede bundel voor gespreid licht. Ideaal als werkbladverlichting.

Led verlichting keuken

Wilt u genieten van de voordelen van de halogeenspotjes, maar ook graag energie besparen met keukenverlichting? Kies dan voor LED lampen. Ideaal toepasbaar als keukenverlichting en in diverse soorten verkrijgbaar: van de ultieme halogeenvervanger tot aan LED TL buizen. Bekijk hier ons ruime aanbod aan LED lampen.

Spaarlampen zijn ideaal toepasbaar als algemene keukenverlichting, bijvoorbeeld in de hanglampen boven de eettafel of als verlichting in de afzuigkap. Hiervoor zijn LED lampen met een E14 of E27 fitting overigens ook zeer geschikt voor: LED lampen E14 en LED lampen E27.

Heeft u naar aanleiding van deze tekst vragen over keukenverlichting of wilt een passend verlichtingsplan voor uw keuken? Neem dan gerust contact met ons op!


Ons assortiment

_LED_FILA_OVERVIEW_BOX

Dagaanbieding

Alle Dagaanbieding
LED lampen

LED lampen

Alle LED lampen
PL lampen

PL Lampen

Alle PL Lampen
TL Lampen

TL Lampen

Alle TL Lampen
Philips CDM-T Elite 35W 930 G12 3700Lm

Compacte Gasontladingslampen

Alle Compacte Gasontladingslampen
Halogeenlampen

Halogeenlampen

Alle Halogeenlampen
Verlichting armaturen

Armaturen

Alle Armaturen
Transformator_WOLF_70VA

Toebehoren

Alle Toebehoren