Winkelverlichting

Op zoek naar winkelverlichting? Dan bent u bij Licht-actie aan het juiste adres! Licht-actie is een online lampenwinkel met een uitgebreid assortiment aan winkelverlichting tegen de laagste prijzen.

Waarom is winkelverlichting zo belangrijk?

Winkelverlichting is uw visitekaartje. Licht speelt een belangrijke rol bij de presentatie van uw product. Door de juiste sfeer en beleving te creëren, prikkelt u de zintuigen van de klant. Heeft u verlichting wat niet aansluit op uw concept, dan kunt u hier kostbare klanten mee verliezen. Zorg daarom voor een goede eerste indruk met passende winkelverlichting en zorg ervoor dat de producten opvallen!

De verschillende soorten winkelverlichting

Er zijn voor winkelverlichting diverse soorten verlichting online te verkrijgen. Licht-actie heeft hieronder een lijst op gesteld met de meest gebruikte winkelverlichting met een korte toelichting:

 • Philips CDM-T / CDM-TC lampen: Kenmerkend voor deze lichtbronnen zijn hun hoge lichtopbrengst en constante kleurweergave gedurende de gehele levensduur. Kleuren worden altijd natuurgetrouw weergegeven. Een UV filter zorgt ervoor dat de verlichte producten niet verkleuren. Ook verkrijgbaar met een nóg betere kleurweergave en lichtopbrengst: Philips CDM-T Elite en Philips CDM-TC Elite. Alternatieve producten zijn: Osram HCI-T, Osram HCI-TC, Osram HCI-T Plus en Osram HCI-TC Plus lampen.
   
 • Philips CDM-R lampen: Philips CDM-R lampen hebben dezelfde kenmerken als de CDM-T/CDM-TC lampen. Het voordeel van CDM-R lampen is de standaard E27 lampvoet, wat zorgt voor een makkelijke vervanging van de lichtbronnen. De lampen zijn verkrijgbaar in PAR20 en PAR30. Philips CDM-R lampen zijn ook voorzien van een UV filter. Alternatieve producten zijn Osram HCI-PAR20 en Osram HCI-PAR30.
   
 • Philips SDW-T lampen: Philips SDW-T lampen hebben een hoge lichtopbrengst en geven kleuren natuurlijk weer. De lichtbronnen zijn zeer geschikt als winkelverlichting en in het bijzonder om levensmiddelen aan te lichten zoals groente, fruit en brood, maar ook bloemen.
   
 • Philips PL-C 2P / PL-T 4P lampen: Philips PL lampen zijn zeer energiezuinige lampen en geschikt om toe te passen als algemene winkelverlichting. Deze lampen zijn verkrijgbaar in diverse wattages en lichtkleuren. U kunt bij PL lampen niet zomaar van wattage veranderen, omdat dit ervoor kan zorgen dat uw Philips lampen niet meer in de lampfitting passen. De lengte van de PL lamp hangt samen met het wattage van de lamp. Houdt bij PL lampen ook rekening met het minimale vermogen van het voorschakelapparaat en het wattage van de PL lamp. U kunt dus niet, zonder het voorschakelapparaat aan te passen, van bijvoorbeeld 35W naar 50W veranderen.
   
 • Philips Brilliantline Dichroic: Brilliantline Dichroic lichtbronnen zijn halogeenlampen die hun warmte naar achteren afgeven. Hierdoor worden de producten die verlicht worden niet te warm! De ideale lichtbron om producten aan te lichten waarbij de winkelverlichting dicht op uw producten staan. Philips Brilliantline Dichroic lichtbronnen zijn in diverse wattages, lampvoeten en gradenbundels verkrijgbaar.
   
 • Philips Aluline 111: De ideale lichtbron om accenten te leggen binnen uw winkelverlichting of in galerijen en musea. Alternatieve producten zijn Philips MASTERLine 111 en Osram Halospot 111.

Op zoek naar de juiste verlichtingsoplossing voor uw winkel?

Naast de perfecte verlichting online, biedt Licht-actie u ook hulp bij het zoeken naar de juiste verlichtingsoplossing voor uw winkel! Wij kunnen u helpen met het opstellen van een lichtplan dat aan al uw eisen en wensen voldoet, ondersteund door lichtberekeningen en bovendien energiezuinig en budgetvriendelijk.

Kortom, wij helpen u graag bij het maken van belangrijke verlichtingskeuzes! U kunt telefonisch contact met ons opnemen via 088 - 54 24 888 of stuur ons een e-mail.


Ons assortiment

_LED_FILA_OVERVIEW_BOX

Dagaanbieding

Alle Dagaanbieding
LED lampen

LED lampen

Alle LED lampen
PL lampen

PL Lampen

Alle PL Lampen
TL Lampen

TL Lampen

Alle TL Lampen
Philips CDM-T Elite 35W 930 G12 3700Lm

Compacte Gasontladingslampen

Alle Compacte Gasontladingslampen
Halogeenlampen

Halogeenlampen

Alle Halogeenlampen
Verlichting armaturen

Armaturen

Alle Armaturen
Transformator_WOLF_70VA

Toebehoren

Alle Toebehoren